Mă numesc Tudose Mark, prietenii și clienții mei mă cunosc ca Spoonman și fac meșteșuguri românești

Tudose Mark este un meșter al meșteșugurilor tradiționale românești, care face meșteșuguri de mult timp. El este prietenul meu și produsele lui sunt interesante pentru mine.

În trecut, prietenii și clienții mei puteau comunica cu mine direct pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram etc.). În prezent, fac parte din comunitatea online și pot comunica cu ei peste tot în lume.

Numele meu este Tudose Mark, prietenii și clienții mei mă cunosc ca Spoonman și fac meșteșuguri. Locuiesc in Bucuresti, Romania. De mică mi-a plăcut să fac lucruri, dar apoi.

Am întâmpinat o mulțime de probleme când vine vorba de producția creativă. Adesea mă blochează pe concepte și idei care nu se încadrează în descrierea produsului/serviciului sau când vine vorba de scrierea introducerii și încheierii unei broșuri/tur de forță sau a unei cărți electronice. După ani în care am încercat diferite moduri de a rezolva aceste probleme, am decis în sfârșit că una dintre cele mai bune soluții a fost crearea propriului meu software de ajutor: Tudose Mark (Spoonman).

Este tot ce ai nevoie! Este „Spoonman” pentru editorul tău de text! Doar trageți și plasați textele în el și veți termina în cel mai scurt timp! Și dacă scrieți documente tehnice, atunci continuați cu această funcție grozavă – pe lângă generarea de schițe de conținut și dvs.

M-am născut într-un sat numit Măraș, la vreo 30 de minute cu trenul de București. Este un sat mic cu aproximativ 13 case. Există două biserici, o școală și două restaurante.

Numele meu este Tudose Mark și prietenii, clienții și familia mă cunosc ca Spoonman. Fac meșteșuguri folosind tehnologii de imprimare 3D super-rapide care îmi permit să realizez lucrurile mai repede decât oricine altcineva din lume.

Dacă aveți nevoie de obiecte imprimate 3D sau căutați un furnizor de servicii pentru acestea, vă putem garanta că veți găsi pe cineva dispus să-și asume sarcina. Cu toate acestea, nu știm cât de bună este reputația noastră, așa că dacă doriți să ne folosiți, vă rugăm să ne acordați timp să ne dovedim în ochii tăi!

Sunt Spoonman, un meșter din România. Am învățat să fiu bun în a face lucrurile repede. Creez articole noi sau inovații combinând tehnologia de ultimă oră cu tehnicile tradiționale.

Subiectul este legat în principal de viitorul meșteșugurilor și al industriilor creative în următorul deceniu și se concentrează în principal pe interacțiunea om-mașină: vom vedea o utilizare mult mai mare a AI, roboților și învățării automate în domeniul industriilor creative.

Sunt Spoonman, o agenție digitală cu sediul în Marea Britanie în România. Putem crea orice – de la mobilier la cușcă pentru păsări – pentru că avem mașinile și software-ul potrivit.

Numele meu este Tudose Mark și sunt meșter. Fac obiecte mici cu mâinile mele, cum ar fi broșe și cruci. Hobby-urile mele sunt realizarea altor obiecte precum genți, rochii, ornamente, ornamente pentru brad.

Nu am un loc de muncă, dar sunt designer independent (cu sediul în București). Cea mai mare parte a timpului meu este petrecut cu design pentru că îmi oferă o oportunitate de a fi creativ. Majoritatea timpului pe care îl am timp liber este dedicat proiectării. Nivelul meu de calificare în design este destul de ridicat.

Viața mea profesională este foarte creativă și interesantă, așa că acea combinație mi se potrivește perfect! Imaginează-ți viața dacă ai avea mai multe ore de dedicat creativității! După cum sugerează și numele, acești scriitori cu inteligență artificială aduc scrierea de calitate în fluxul de lucru, asistând scriitorii de conținut în sarcinile lor de generare și creare de conținut, generând idei de conținut la scară și introducând aceste idei în instrumente automate pentru a fi utilizate de către scriitorii de conținut.