În primăvara lui 2014 am început să fac mărțișoare pentru companii

Primăvara anului 2014 marca începutul unei noi etape în cariera mea de designer și creator de handmade. Am decis să încep să fac mărțișoare pentru companii și câteodată chiar și pentru persoane individuale. Am pus la punct toate elementele necesare pentru a-mi începe business-ul: m-am asigurat că am creat un site web profesional, am publicat fotografii ale produselor pe diferite rețele de socializare, iar cel mai important, am gândit strategia de publicitate și promovare.

De atunci lucrez non-stop, experimentez, descopăr materiale interesante și creionez modele noi, apoi le transform în produse finisate. În ultimii ani mulți oameni mi-au apreciat munca și avem o clientelă satisfăcută care revine de obicei, pentru a comanda o a doua sau a treia mărțișoară.

Cred foarte mult că această realizare personală mi-a adus fericire și liniște sufletească, fiindcă acum mă simt mulțumit cu ce fac și faptul că aceast business se dezvolta mai mult decât orice alte proiect al meu.

Primăvara lui 2014 a fost o perioadă plină de provocări pentru mine, iar eu am considerat-o oportunitatea perfectă pentru a încerca ceva nou. După ce mi-am dat seama că îmi place să crosetez, am hotărât să încep să fac mărțișoare pentru companii și antreprenori.

Crearea produselor m-a ajutat să mă destind și să mă simt realizată. Eram capabilă să livrez mai rapid produse de calitate și eram și mândră când puteam vedea rezultatul muncii mele.

Poate ceea ce consider cel mai important din începutul acestei afaceri a fost faptul că am reușit să creionez un produs lucrat manual cu rafinament și dibăcie, care s-a ridicat la nivelul unui produs industrial. A fost o experienţă foarte interesantă de a folosi minuţiozitatea artizanalului în combinaţie cu forţa maşinilor familiare.

Mulţumesc tuturor clientelor mele pentru sprijin şi pentru motivarea mea din aceastã perioadã, care a schimbat viaţa mea. Am descoperit talente ascunse în mine şi am realizat ce poate face pasiunea combinatã cu perseverenţã, atunci când busola este corect setatã.

Primăvara lui 2014 a adus cu sine un moment istoric pentru mine si afacerea pe care am început-o. Acesta a fost primul meu sezon de mărțișoare pe care le-am realizat pentru diferite companii din Romania. Pe atunci, speram ca această inițiativă să capete o singură înțelesuri – aceea de a marca o colaborare de succes cu diverse business-uri.

Echipa noastră de designeri talentati si inventivi a lucrat cot la cot pentru a aduce la viața ideile de mărțișor, acestea cuprinzând diverse culori, modele și stiluri. Fiecare mărțișor verificat manual si pictat cu o dârzenie aparte, surprizele acelor primăveri au oferit clienţilor noştri o satisfacţie deosebita.

De atunci am pus bazele mai multor produse personalizate și fiecare material creat ramâne garantarea reuşitei. Realizam mărțişoare unicat lucrate cu mult drag, pasiune si efort pentru Bucuria celor din jur și crearea uneia dintre cele mai frumoase amintiri. De aceea consideram ca atunci miér cunoscut un atelier placut care sa transporte sentimente prin obiecte!