În primăvara lui 2014 am început să fac mărțișoare pentru companii

Recent, am făcut bibelouri pentru o companie care produce aspiratoare robot. Am proiectat 3 diferite, deoarece erau puțin diferite unele de altele.

Pentru mine, bibelourile sunt cele mai frumoase lucruri pe care le poți cumpăra. Presupun că sunt și cele mai scumpe.

Am cumpărat o duzină de ele de la un butic din oraș și le-am livrat la companiile mele preferate și am început să le fac pentru angajații lor. Am folosit un material de imprimare 3D pentru a face toate aceste mici cadouri unice pentru clienții și prietenii mei.

În ultimii 4 ani am proiectat și fabricat bibelouri pentru companii. Am început cu lanțuri de hârtie, apoi am trecut la bibelouri de plastic și în cele din urmă am trecut la cele din lemn. Compania mea este un magazin online care oferă o mare varietate de bibelouri din lemn realizate manual.

După câteva minute, mi-a venit în minte o idee în timp ce mă uitam la televizor – De ce să nu construiesc o companie? În acel moment, aveam o mulțime de idei care plutesc în capul nostru fără niciun plan concret încă. Deci, să numim această companie WorldTrinket Company.

Nu știm sigur, dar există câteva rapoarte despre sau despre companii care folosesc bibelouri pentru a-și arăta dragostea față de oameni. Bibelourile ar putea fi o modalitate alternativă bună de a face acest lucru și elimină nevoia de „clicuri” și „clicuri” de e-mailuri.

În primăvara lui 2014, am început să fac bibelouri pentru companii. Folosind componente de pe alte site-uri web și baze de date (eBay, Pinterest, Etsy etc.) am creat o colecție de modele care reflectă dorințele oamenilor care folosesc magazinele online aici, în Estonia. Ce mi s-a părut interesant este că design-urile mele erau foarte diferite de ceea ce făcuseră alți designeri înainte și că au atras multă atenție.

Am scris acest raport de bibelouri pentru că mi s-a cerut să scriu unul. Se pare că există o mulțime de oameni interesați de acest subiect, așa că m-am gândit că ar putea la fel de bine să-mi împărtășesc experiența și să primesc ceva feedback. http://www.srgdesigns.com

În martie 2011, am fost angajat de o companie americană de producție de îmbrăcăminte pentru a face cercetare și dezvoltare pe noi modele de țesături pentru linia lor de îmbrăcăminte din Europa. Sarcina mea a fost să mă uit la toate țesăturile disponibile chiar acum și să determin care țesături ar fi cele mai bune pentru marca lor până în 2018.

Întotdeauna m-am considerat o persoană creativă și, în loc să trec peste o listă de țesături, aș putea să le văd pe toate împreună într-un mod foarte vizual pe care oamenii să-l înțeleagă, făcându-mi foarte ușor să aleg o țesătură dintr-o listă. din câteva zeci de țesături, astfel încât clientul să poată alege dintre ceea ce își dorește fără a fi nevoit să petreacă prea mult timp încercând totul când tocmai alesese ceea ce a ajuns să fie cel mai bun design pentru el, pe baza

Bibelourile pe care le-am făcut au fost în mare parte cărți de vizită, articole de papetărie și pixuri, în eventualitatea că ar exista o companie în zona mea pe care aș putea să o ajut. Dar apoi, într-o zi, am creat un tricou pentru un brand local.

Piața de bibelouri este în plină expansiune. Există o mulțime de idei și companii noi, care încearcă să-și creeze propria viziune asupra viitorului prin crearea de produse care atrag un anumit grup de oameni. As dori sa fac bibelouri pentru companii, care pot fi purtate sau folosite ca bijuterii sau accesorii.