The Spoonman - Gandurile unui mester popular

-blog de mester popular-

Acasa


Martisoare

Linguri cu povesti

Obiecte religioase

Decoratiuni lemn

Icoane pe sticla

Vase de lemn

Obiecte promotionale

Galerie - Sighisoara

catre obiectetraditionale.ro:

Ceramica de cucuteni

Pandantive ceramica

Cauce sculptate

Contact

mark.tudose@gmail.com

Phone : +40745-853109

Magazine virtuale, magazine de souvenir-uri si mesteri populari.

Am fost candva momit de un turc frumos sa vin sa prezint in magazinul lor Anatolian Carpet Boutique lingurile mele cu povsti si alte obiecte traditionale romanesti… Am dat de ma-sa acolo si m-am umplut de sila. Mai rau decat celebrul oarecare fotograf vroiau obiecte de la mine la jumatate de prêt sub pretextul ca in Moldova sunt mai ieftine si ca sunt exact ca ale mele si bla bla bla. Ca io vreau sa ma imbogatesc peste noapte. Culmea este ca eu chiar as vrea a ma imbogati peste noapte. Atata intuitie m-a redus la tacere... Nu am reusit pana acum. Si am invatat déjà ca din linguri cu povesti nu am sa reusesc. Traiesc decent si fericit din lingurile mele dar nu bogat.

Probabil am sa fiu bogat caci simt asta da’ nu din linguri ci din cap. Oricum daca plecam urechea la minunata colaborare nu as fi avut niciun viitorn: un mic sclav mester popular pentru un turc frumos si mama lui. Si fiti siguri ca ei s-au imbogatit probabil peste noapte cu tristi moldoveni de prin obosita capitala.

Eu vreau sa fac multi bani dar nu asa ca prostu’ ci as vrea sa ii fac cu stil… sa fiu mandru de modul in care i-am facut.

The SpoonMan - aprilie 2010